EXCLUSIV | Ce se întâmplă la filmările Chefi la cuțite când vine în vizită fiica prezentatoarei TV? Irina Fodor: “Stă cu mine câteva minute și după aceea…”

24 08. 2024, 22:00

Irina Fodor a povestit, pentru CIAO.RO, că fiica ei și a lui Răzvan Fodor a vizitat-o de mai multe ori pe platourile de filmare de la “Chefi la cuțite”. În vârstă de 13 ani, puștoaica se simte foarte bine la locul de muncă al mamei sale și nu are probleme legate de socializare, ba dimpotrivă este atât de comunicativă, încât uită de Irina, iar ea trebuie să întrebe în cască unde este fiica ei. Diana se simte la filmări ca la ea acasă.

Irina Fodor a familiarizat-o pe Diana cu jobul ei în televiziune. Dacă în ceea ce privește reality-show-ul Asia Express ține legătura prin apeluri video cu familia, povestindu-le despre experiențele ei departe de țară, cel mai recent sezon care va intra pe post de pe 1 septembrie fiind filmat în Thailanda, Malaezia și Indonezia, la show-ul culinar lucrurile sunt mult mai simple. Pentru că primește din timp programul cu calupuri de filmări, prezentatoarea TV știe exact când are zile de filmări mai ușoare și atunci e binevenită vizita Dianei.

Irina Fodor: “Deja Diana se simte și ea ca acasă acolo. Cunoaște pe toată lumea”

Încă de la început, puștoaica s-a arătat interesată de tot ce presupune munca la un astfel de proiect și a ajuns să cunoască toată echipa din spate. S-a adaptat și la noua formulă de chefi, respectiv Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, semn că stăpânește arta comunicării și îi e ușor să stabilească anumite conexiuni.

“Diana a fost de multe ori pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite. Deja se simte și ea ca acasă acolo.  Cunoaște pe toată lumea, aproape că nu stă cu mine când vine în vizită. Stă cu mine câteva minute și după aceea nici nu mai știu de ea. De obicei întreb prin cască: pe Diana a văzut-o cineva? Și mă anunță: e la noi în regie sau e cu operatorii nu știu unde sau e la bucătărie.  Sau e la degustare. Deci e la ea acasă la noi în platou”, a declarat, pentru CIAO.RO, Irina Fodor.

Prezentatoarea TV a adăugat: “Nu-mi dau seama dacă îi place neapărat televiziunea”, așa că preferă să o lase să descoperă singură domeniile de care e atrasă și nu își dorește să o influențeze în vreun fel. Atât ea, cât și Răzvan Fodor au joburi în lumina reflectoarelor și nu este exclus ca Diana să le calce pe urme.

Irina Fodor: “Gust din toate preparatele lor de amuletă, m-au pus uneori în dificultate”

Prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite” a oferit detalii despre provocările care vin la pachet cu rolul ei de gazdă. “Eu gust din toate preparatele lor de amuletă, m-au pus uneori în dificultate, adică sunt gusturi pe care poate nu am știu să mi le traduc exact așa cum trebuie, pentru că este o artă și bucătăria, iar ei fac treaba asta la nivel de artă.

Și sunt o necunoscătoare și poate că suntem mulți dintre noi, nu e ca și cum în fiecare zi mâncăm în restaurante cu stele Michelin sau în restaurante cu preparate recunoscute pe plan internațional. Așadar,  uneori, am stat mult ca să îmi traduc preparatul lor și uneori mi-au pus probleme. Fiecărui degustător trebuie să îi prezint preparatul fiecărui chef, doar că uneori au folosit niște ingrediente, pentru care a trebuit să citesc de mai multe ori o foaie înainte, ce exact vrea să fie ăsta. Sunt lucruri sofisticate, sunt și lucruri lumești. Este un mix bun zic eu”, a mai spus, pentru CIAO.RO, Irina Fodor.

Soții Fodor sunt și colegi la Antena 1. În timp ce Irina a preluat 2 producții de succes – Asia Express și Chefi la cuțite după plecarea Ginei Pistol, soțul ei, Răzvan Fodor se numără printre protagoniștii serialului “Bravo, tată”, el fiind și prezentator la “Splash! Vedete la apă” alături de Anamaria Ionescu și de Ramona Olaru.

La rândul ei, Gina Pistol a revenit în televiziune, după o pauză profesională în care s-a dedicat familiei, și face din nou echipă cu chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu în noul sezon MasterChef, care va începe în curând la Pro TV.

Foto: Instagram